Eesti ainuke oma nime all kirjutav restoranikriitik Heidi Vihma rääkis HoReCa erilehes, et tema otsib restoranides elamust, millest kirjutada. Ühemoodi on tähtsad toit, teenindus ja atmosfäär.
Eelmisel nädalal Tallinnas uue restorani avanud pikaajalise peakoka-kogemusega Alo Stamm tõdes Äripäeva raadios, et vanalinna söögikohad ei pingutanud aastaid kohaliku kliendi nimel ning koroonakriisis saadi just seepärast ka valusad vitsad kätte.
Eesti restoranides paistab viimastel aastatel positiivselt silma noor põlvkond kokkasid, ütles restoranikriitik Heidi Vihma Äripäeva raadio hommikuprogrammis. Samas on teeninduse kvaliteet tema sõnul halvenenud.
Nestel on Eesti turul pikk ajalugu, mis ulatub aastasse 1989. Uue Neste Express kontseptsiooniga, mida Neste tutvustas avalikkusele 1. septembril, muutus tankimine kõigis 61 Eesti Neste Express tanklas lihtsaks, mugavaks ja kiireks.