Eesti ainuke oma nime all kirjutav restoranikriitik Heidi Vihma rääkis HoReCa erilehes, et tema otsib restoranides elamust, millest kirjutada. Ühemoodi on tähtsad toit, teenindus ja atmosfäär.
Eelmisel nädalal Tallinnas uue restorani avanud pikaajalise peakoka-kogemusega Alo Stamm tõdes Äripäeva raadios, et vanalinna söögikohad ei pingutanud aastaid kohaliku kliendi nimel ning koroonakriisis saadi just seepärast ka valusad vitsad kätte.
Eesti restoranides paistab viimastel aastatel positiivselt silma noor põlvkond kokkasid, ütles restoranikriitik Heidi Vihma Äripäeva raadio hommikuprogrammis. Samas on teeninduse kvaliteet tema sõnul halvenenud.
Ida-Virumaa on uus kuum koht uute tööstusinvesteeringute tegemiseks Eestis. Tööstustraditsioonid, toetusmeetmed, ettevalmistatud greenfeild projektid, valmiv üürikinnisvara tööstustele, puuduv NIMBY ja kättesaadav tööjõud on osa märksõnadest, miks viimastel aastatel on maakonda tehtud hulgaliselt uusi tööstusinvetseeringuid.