Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  PRFoodsi juhatus astub tagasi

  Katre Kõvask annab peagi juhiohjad Indrek Kasela kätte.Foto: Andras Kralla, Äripäev

  Läinud kolmapäeval esitasid ASi PRFoods juhatuse liikmed Katre Kõvask ja Erik Haavamäe ettevõtte nõukogule tagasiastumisavaldused.

  Mõlemad juhatuse liikmed astuvad juhatusest tagasi 1. veebruaril. PRFoods juhatuse liikmed Katre Kõvask, Erik Haavamäe ja Silver Kaur jätkavad tehingu käigus müüdud ühingute (Premia Baltikumi jäätise- ja külmkaubaäri) juhtorganite liikmetena, seisab värskes börsiteates. Seoses juhatuse liikmete tagasiastumisega astub nõukogu esimees Indrek Kasela PRFoodsi nõukogust tagasi ja võtab üle ettevõtte igapäevase juhtimise juhatuse esimehena.
  Börsiteate kohaselt esitas ta vastavasisulise PRFoodsi üldkoosolekule adresseeritud tagasiastumisavalduse juhatusele läinud reedel. Indrek Kasela tagasiastumise kuupäev on 31. Jaanuar, mis järel asub ta Kasela tegutsema PRFoodsi juhatuse esimehena ning Lauri Kustaa Äimä nõukogu esimehena alates 02. veebruarist.
  Seoses muudatustega PRFoodsi kontserni emaettevõtja juhtorganites kutsutakse Katre Kõvask ja Erik Haavamäe tagasi ka ettevõtte tütarühingute juhtorganitest. Mõlemad, Katre Kõvask ja Erik Haavamäe, on tütarühingute Saaremere Kala AS-i ja Vettel OÜ nõukogu liikmed. Kõik Saaremere Kala AS-i nõukogu liikmed (sealhulgas Silver Kaur) kutsutakse tagasi ning nõukogu hakkab koosnema kolmest liikmest: Indrek Kasela, Lauri Kustaa Äimä ja Kuldar Leis.
  Vettel OÜ nõukogu jätkab samuti kolmeliikmelisena ning koosneb Indrek Kaselast (kes jätkab oma senist tegevust nõukogu liikmena) ning Lauri Kustaa Äimä ja Margus Rebane vahetavad välja senised liikmed Katre Kõvaski ja Erik Haavamäe.
  Lisaks kontserni Eesti ühingute juhtorganites tehtavatele muudatustele kutsutakse Katre Kõvask ja Erik Haavamäe tagasi Soome tütarühingu Heimon Kala Oy juhatusest. Alates 2. veebruarist on Heimon Kala Oy juhatus kaheliikmeline ja koosneb Indrek Kaselast ja Margus Rebasest.
  PRFoodsi juhatuse liikmete tagasiastumises lepiti kokku Baltikumi ja Venemaa jäätise ja külmkauba äritegevuse müügitehingu läbirääkimiste käigus, kinnitatakse äsjases börsiteates. Müügitehing viidi lõpule 2014. aasta lõpus.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Maksudebati vanker veereb tiigi poole. Püüame kinni!
Arutelu Eesti maksusüsteemi muutmise üle ei jõudnud õieti alatagi, enne kui see ärevaks tegevas suunas liikuma hakkas. Ent kui varakult sekkuda, siis õnnestub hoogu sattuma kippuvaid poliitikuid õige(ma)le poole nügida, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Arutelu Eesti maksusüsteemi muutmise üle ei jõudnud õieti alatagi, enne kui see ärevaks tegevas suunas liikuma hakkas. Ent kui varakult sekkuda, siis õnnestub hoogu sattuma kippuvaid poliitikuid õige(ma)le poole nügida, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Harju Elektri aktsia rallis täna börsil ootamatult Aktsia kerkis lõunaks 11%
Tallinna börsi põhinimekirjas olev Harju Elektri aktsia kerkis täna lõunaks üle 6 euro, mis tähendab ligi 11% suurust rallit.
Tallinna börsi põhinimekirjas olev Harju Elektri aktsia kerkis täna lõunaks üle 6 euro, mis tähendab ligi 11% suurust rallit.
Reaalajas börsiinfo
RMK nõukogu esimees: metsadebatt ei saa Marrani ajal otsa
Riigimetsa Majandamise Keskuse (RMK) nõukogu esimehe Randel Läntsi juttu mööda oodatakse ülitõenäoliselt RMK uueks juhiks saavalt välisluureameti peadirektorilt Mikk Marranilt, et tema kureerimisel tekib huvigruppide vahel rohkem mõistmist ning ühistes eesmärkides ja kriteeriumites suudetakse kokku leppida.
Riigimetsa Majandamise Keskuse (RMK) nõukogu esimehe Randel Läntsi juttu mööda oodatakse ülitõenäoliselt RMK uueks juhiks saavalt välisluureameti peadirektorilt Mikk Marranilt, et tema kureerimisel tekib huvigruppide vahel rohkem mõistmist ning ühistes eesmärkides ja kriteeriumites suudetakse kokku leppida.
TOP: Pereettevõtete ladviku moodustavad kaubandusärid
Teist korda välja antava Pereettevõtete TOPi esikümnesse maandusid sel aastal ennekõike kaubandusettevõtted, mis tegustsevad veondus- ja transpordisektoris. Esikümne autasustamine toimub esimesel
Teist korda välja antava Pereettevõtete TOPi esikümnesse maandusid sel aastal ennekõike kaubandusettevõtted, mis tegustsevad veondus- ja transpordisektoris. Esikümne autasustamine toimub esimesel
Veefirmad tõstavad hinda
Vee-ettevõtted üle Eesti taotlevad konkurentsiametilt luba hinnatõusuks, firmad toovad põhjusena välja kiirelt kasvanud elektrikulud.
Vee-ettevõtted üle Eesti taotlevad konkurentsiametilt luba hinnatõusuks, firmad toovad põhjusena välja kiirelt kasvanud elektrikulud.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.