Börs: investorid on ootusärevuses

28. märts 2016, 23:41
New Yorgi börs
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160328/BORS/160329757/AR/0/AR-160329757.jpg

Kauplemisaktiivsus oli USA turgudel täna tavapärasest madalam ning aktsiad tegid väikse tõusu, kirjutab Bloomberg.

Investorid hoiavad praegu USA majandusel teravalt pilku peal, sest tahetakse teada, millal Föderaalreserv intressimäärasid tõstab.

Standard & Poor’s 500 indeks tõusis esimest korda nelja päeva jooksul. Eelmisel nädalal langesid aktsiad esimest korda kuue nädala jooksul. Nimelt teatas Föderaalreserv, et nad tõstavad intressimäärasid siis, kui majanduse olukord seda lubab. Sellel nädalal avalikustatakse mitmeid andmeid USA tööturu, tööstuse, eluasemesektori ja tarbijate kindlustunde kohta.

S&P 500 indeks tõusis täna vähem kui 0,1 protsenti ja jõudis 2037 punktini. Mitmed turud Euroopas olid täna pühade tõttu suletud.

„Praegu on pühad, seega on suur osa Euroopa turgudest suletud. Olukord on vaikne,“ ütles investeerimisfirma Miller Tabak & Co aktsiastrateeg Matt Maley. „Homme räägib Fedi juht Janet Yellen ning reedel tulevad tööturu ja tööstuse andmed. Inimesed ei taha enne andmete avalikustamist otsuseid vastu võtta.“

WTI toornafta hind langes täna 0,1 protsenti ja Brent taandus 0,4 protsenti. Kummagi barrel maksis päeva lõpuks vastavalt 39,42 ja 40,28 dollarit. Kulla hind langes 0,2 protsenti 1221 dollarini untsist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. March 2016, 23:41

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing