• Jaga lugu:

  Deutsche Banki aktsia tõusis järsult

  Deutsche Banki logo Frankfurdi börsil.Foto: EPA

  Deutsche Banki aktsia tegi viimase poole aasta suurima tõusu, sest Prantsuse meedia andmetel on pank jõudmas soodsa kokkuleppeni USA justiitsministeeriumiga, vahendab Bloomberg.

  Agence France-Presse teatas, et USA justiitsministeerium ja Deutsche Bank on jõudmas kokkuleppeni, mille kohaselt peab pank tasuma 14 miljardi dollari suurusest nõudest vaid 5,4 miljardit. Prantsuse väljaanne tsiteeris asjaga kursis olevate inimeste ütlusi, kes soovisid jääda anonüümseks.
  Deutsche Banki aktsia reageeris kiire tõusuga ning kauplemispäeva lõpuks oli aktsia tõusnud 6,4 protsenti, mis on suurim kasv alates aprillist. Praegu maksab üks aktsia 11,57 eurot. Päeva alguses oli panga aktsia veel 8 protsendiga miinuses.
  „Selline kokkulepe oleks väga hea uudis ning summa jääb alla esialgsetele hinnangutele,“ ütles Jerome Legras investeerimisfirmast Axiom Alternative Investments. „Deutsche Bank on erinevate spekulatsioonide tõttu juba palju kannatada saanud. Kauplejad on oma langusele panustavaid positsioone rahaks tegemas.“
  JPMorgani analüütikud kirjutasid selle kuu alguses, et 3-3,5 miljardi dollari suurune trahvisumma jätaks pangale piisavalt raha, et teiste kohtuasjadega seotud kulusid katta. Suurem summa kahjustaks tunduvalt Deutsche kapitaliseeritust.
  Reedel jõudis Deutsche Banki aktsia rekordmadalale tasemele, sest Bloomberg teatas, et mitmed riskifondid olid pangaga seotud riske vähendama asunud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.