• Jaga lugu:

  Tesla automüük kahekordistus

  Tesla Model XFoto: EPA

  Tesla müüs kolmandas kvartalis kaks korda rohkem autosid kui eelmisel aastal samal ajal, selgub pühapäeval avaldatud andmetest, vahendab CNN Money.

  Luksuslikke elektriautosid tootev Tesla teatas, et eelmises kvartalis müüdi kokku 24 500 autot. Eelmisel aastal samal ajal müüdi vaid 11 603 autot.
  2015. aastal andis Tesla lipulaev Model S ettevõttele praktiliselt kogu müügitulu. Seekord müüdi aga 15 800 Model S-i sõidukit ning 8700 Model X-i sõidukit.
  Tõsi, mõlema auto hind on masside jaoks liiga kõrge ja ilmselgelt seab see piirid ette. Model S-i hind algab 66 000 dollarist ja Model X-i oma 83 000 dollarist.
  Tesla on jätkuvalt positiivselt meelestatud. Tegevjuht Elon Musk usub, et järgmisel aastal läheb neil eriti hästi, sest niinimetatud massituru auto – Model 3 – tuleb samuti müüki. Selle hind algab 35 000 dollarist.
  Ka teised autotootjad püüavad sammu pidada. Näiteks General Motorsi loodud Chevrolet Bolt tuleb müüki juba selle aasta lõpus. Tegemist on elektriautoga, mille hind algab 37 495 dollarist.
  Volkswagen plaanib samuti elektriautode turule tulla, aga nende esimene auto saab valmis alles 2020. aastaks. Ettevõte avaldas, et auto hind jääb alla 30 000 dollari.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Tallinna börsil ei langenud täna ükski aktsia
Tallinna börsil olid pankade aktsiad täna pärast eile toimunud järsku langust taastumas ning ühtegi kukkujat kohalikul börsil ei olnud.
Tallinna börsil olid pankade aktsiad täna pärast eile toimunud järsku langust taastumas ning ühtegi kukkujat kohalikul börsil ei olnud.
Raadiohommikus: vaktsiinid, koroonapassid ja kiiresti lähenev sügis
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Suured väikesed: kuidas sündis Läti esimene ükssarvik Uus lugude sari!
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.