Varahaldur annab aru

Mihkel Oja, Mikk Talpsepp, Kristjan Tamla, Viljar Arakas  Foto: Andres Haabu
Sirje Rank • 17 oktoober 2016
Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Võpatan alati, kui minu poole pöördutakse kas hr Arakas või hr fondijuht - nagu klassijuhataja võtaks su ette, tunnistas EfTENi juht Viljar Arakas.

"Tegelikult olen kinnisvaraettevõtja ja fondi struktuur on selleks, et võimaldada ka teistel, näiteks pensionifondidel, Eestisse investeerida," rääkis EfTEN Capitali tegevjuht Viljar Arakas nädala eest Investeerimisklubi üritusel, mis seekord pakkus oma liikmetele võimalust kohtuda nelja varahalduriga, et arutleda fondide kaudu investeerimise olemuse ja tasuvuse üle.

EfTENi kaudu on kinnisvarasse investeerinud näiteks Swedbanki privaatpanganduse kliendid, rääkis Swedbanki Varahalduse juhatuse esimees Kristjan Tamla. Pank ise ennast kinnisvara haldaja rollis ei näe. EfTENi puhul, millel on Arakase sõnul 45 objekti, tähendab see suhtlemist ca 900 üürnikuga, kellest osa igas kuus vahetub. Fondi kaudu investeerides ei pea Swedbanki kliendid kinnisvara omamise ega haldamise riski enda peale võtma.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt