• Jaga lugu:

  Briti tippjuhid vaatamata Brexitile optimistlikud

  Üks lõppeva aasta märgilisi sündmusi oli Suurbritannia hääletus Euroopa Liitu kuulumise üle.Foto: Reuters/Scanpix

  Vaatamata Euroopa Liidust lahku löömisele, on Suurbritannia tippjuhid uue aasta suhtes optimistlikud.

  Deloitte'i uuringust selgus, et rohkem leidub finantsjuhte, kes on järgmise 18 kuu suhtes optimistlikumad kui neid, kes ei ole. „Ebakindlusest on saanud uus normaalsus,“ ütles Deloitte'i tegevjuht David Sproul Bloombergile. „2016 oli rahutu aasta, kuid uuringu tulemused annavad kindlust, et 2017 tuleb parem.“
  Peaaegu pooled finantsjuhtidest ütlesid, et kulude vähendamine ja rahavoo suurendamine on nende uue aasta prioriteet. Jätkuvalt on Euroopa Liidust lahku löömine finantsjuhtide suurim mure ning kaks kolmandikku vastanuist arvas, et see toob kaasa äritegevuse nõrgenemise. 14 protsenti vastanuist leidis, et Brexit tuleb äritegevusele kasuks.
  „Vaatamata optimismi suurenemisele on ettevõtted endiselt ettevaatlikud,“ ütles Deloitte'i peaökonomist Ian Stewart.
  Deloitte küsitles 119 finantsjuhti, kes töötavad Londoni börsil noteeritud ettevõtetes.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Tallinna börsil ei langenud täna ükski aktsia
Tallinna börsil olid pankade aktsiad täna pärast eile toimunud järsku langust taastumas ning ühtegi kukkujat kohalikul börsil ei olnud.
Tallinna börsil olid pankade aktsiad täna pärast eile toimunud järsku langust taastumas ning ühtegi kukkujat kohalikul börsil ei olnud.
Inbank tegi Poola toel teises kvartalis müügirekordi
Eesti finantsettevõte Inbank teatas, et on teinud Poolas tõelise läbimurde ja seda tänu rohepöördele. Panga müügikasvu vedas teises kvartalis Poola äriüksus, mille maht moodustab juba ligi pool ettevõtte kogu müügist.
Eesti finantsettevõte Inbank teatas, et on teinud Poolas tõelise läbimurde ja seda tänu rohepöördele. Panga müügikasvu vedas teises kvartalis Poola äriüksus, mille maht moodustab juba ligi pool ettevõtte kogu müügist.
Rootsist ähvardab tsemendikriis
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.