Rainer Saad • 3 veebruar 2017

Tallinnas toimub suur bitcoini-üritus

Bitcoin  Foto: Bloomberg

Tallinnas toimub märtsis blockchaini- ja bitcoini-üritus, mis toob kokku krüptorahahuvilised.

Üritusel tutvustatakse Eesti ja välismaise krüptorahanduse ja blockchainiga seotud projekte ning seda, kuidas neid rakendada riigisüsteemides, panganduses, kaubanduses, meedias, tervishoius ja teistes valdkondades.

Esinejate hulgas on Bitcoin Foundationi tegevjuht Jon Matonis, e-residentsuse projektijuht Kaspar Korjus, IBMi Poola üksuse juht Karolina Marzantowicz, HashCoins OÜ projektijuht Vitali Pavlov, Distributed Labi asutaja Pavel Kravchenko jt. Karolina Marzantowicz näiteks räägib, milline on arvutigigandi IBMi arvamus blockchaini-tehnoloogia kohta.

Lisaks on esindatud ka Fintech-ettevõtted, kuna need on esimesed, kes blockchaini-tehnoloogia laialdasemalt kasutusele võtsid.

Rohkem infot toimuva kohta siin.

Hetkel kuum