• Jaga lugu:

  Boeing saab Hiinast suurtellimuse

  Boeing 747Foto: epa

  Lennukitootja Boeing teatas, et Hiina on tellimas rohkem lennukeid kui varasemalt prognoositud.

  Aastail 2017-2036 peaks Hiina ostma Boeingilt kokku 7240 lennukit, mille kogumaksumus saab olema 1,1 triljonit dollarit. Sealjuures tasub märkimist, et võrreldes varem teatatuga suurenes ostetavate lennukite arv 6,3% võrra.
  “Hiina jätkuv majanduskasv, märkimisväärsed investeeringud taristusse, kasvav keskklass ning üha arenev lennundussektor toetavad seda pikaajalist väljavaadet,” märkis Boeing Commercial Airplanesi turundusosakonna president Randy Tinseth, vahendab CNBC.
  Ta lisas, et Hiina müüdavate lennukite arv kasvab sealjuures oluliselt rohkem kui mujal maailmas keskmiselt.
  Rahvusvahelise Õhutranspordi Assotsiatsiooni andmeil peaks Hiina aastaks 2024 mööduma USAst ning saama maailma suurimaks lennundusturuks.
  Boeingi aktsia hind uudisele ei reageerinud, püsides 236 dollari juures.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Raadiohommikus: Irina Embrich võitudest, Otto Pukk 637% tõusust ning Roman Zaštšerinski koroonapassist
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.