Singapuris leiutati rikkuse valemit

Jim Rogers eestlaste korraldatud Word Wealth Creation konverentsil Singapuris.  Foto: Korraldajad
Indrek Mäe • 4. detsember 2017
Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Edu saavutamine pole raske, kuid nõuab distsiplineeritust ning kindlate reeglite järgimist, leidsid maailma tippinvestorid Singapuris eestlaste korraldatud konverentsil „World Wealth Creation Coference 2017“.

„Eduks on vaid üks valem – tuleb omada kindlat eesmärki ning see kindlasti üles kirjutada,“ lausus Singapuri konverentsi peakorraldaja Mikk Talpsepp maailmakuulsa kaupleja ning endise Goldman Sachsi ning Lehman Brothersi maakleri Anton Kreili esinemist sisse juhatades. „Need, kel on eesmärk ja kes on selle üles kirjutanud, on kümme korda edukamad ja teenivad kümme korda kiiremini ning rohkem kui need, kes lihtsalt unistavad.“

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum