Pille Ivask • 11. aprill 2018 kell 20:02

Goldman ennustab Netflixile suurt edu

Viimases kvartalis liitus Netflixiga oodatust rohkem kasutajaid.  Foto: EPA

Goldman soovitab osta Netflixi aktsiat ja tõstis hinnasihi 315 dollarilt 360 dollarile, vahendab CNBC.

Goldman usub nimelt, et voogedastuskeskkonnal on käimas eriti hea aasta: prognooside kohaselt kerkib Netflixi kasutajate arv märkimisväärselt.

“Me usume jätkuvalt, et Netflixi esimese kvartali tulemused ületavad tunduvalt analüütikute ootusi,” teatas Goldman, kelle prognooside kohaselt kasvab Netflixi tellijate arv USAs esimeses kvartalis 1,7 miljoni ning rahvusvahelises plaanis 5,6 miljoni võrra. Võrdluseks, analüütikute keskmine prognoos jääb vastavalt 1,45 ja 4,9 miljoni juurde.

Samuti on Goldmani analüütikud optimistlikud kogu käesoleva aasta osas. Pank prognoosib, et rahvusvaheliste tellijate arvu kasv jääb aasta kokkuvõttes 21,8 miljoni juurde, samas kui keskmiselt prognoositakse tõusu 19,6 miljoni manu.

Netflixi aktsia on täna tõusnud 3,45%, 308,85 dollarile. Ettevõte teatab kvartalitulemused uue nädala esmaspäeval.

Hetkel kuum