Äripäev • 2. juuli 2018 • 1 min
Jaga lugu:

PRFoods korraldab firmasid ümber

PRFoodsi juht ja investor Indrek Kasela  Foto: Mihkel Maripuu, Postimees/Scanpix

Möödunud reedel sõlmisid PRFoodsi kontserni kuuluva Saaremere Kala 100protsendilised tütarettevõtted GourmetHouse ja Vettel ühinemislepingu, mille eesmärk on parandada kontserni sisemist efektiivsust.

Ühendavaks ühing on Vettel, teatas PRFoods. Ühinemise tulemusel lõppeb GourmetHouse likvideerimismenetluseta. Ühinemise bilansipäev, alates millest kõik GourmetHouse OÜ tehingud loetakse tehtuks Vetteli arvel, on selle aasta 1. juuli.

Tehing ei oma mõju PRFoodsi kontserni konsolideeritud kasumile, varadele ega kohustustele.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt