Kristjan Pruul • 10. september 2019 kell 5:15
Börsiuudised
Ainult tellijale

LHV sai augustis 3 miljonit eurot kasumit

LHV on tänu kõrgematele laenuintressidele miljoniga finantsplaanist ees.  Foto: LIIS TREIMANN

LHV Group teenis augustis konsolideeritult 3,1 miljonit eurot puhaskasumit, panga osa sellest oli 2,4 miljonit eurot ja LHV Varahaldusel 0,8 miljonit eurot.

"Augustis jätkusid ka varasemaid kuid iseloomustanud tugevad trendid. Laenumaht kasvas 21 miljoni euro ning hoiused 26 miljoni euro võrra. Panga klientide arv suurenes 3000 võrra. Olulisematest sündmustest suurendasime augustis LHV Panga sularahaautomaatide arvu viis korda, 125 automaadini, ning uuendasime mobiilipanga äppi, mis oma funktsionaalsuses läheneb juba internetipanga võimalustele," kommenteeris LHV Groupi juhataja Madis Toomsalu.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum