Rait Kondor • 11. oktoober 2019 kell 22:10
Börsiuudised
Ainult tellijale
USA aktsiaturg tõusis Hiinaga peetavate kaubanduskõnelustel tulemusteni jõudmise puhul reedel üle ühe protsendi.  Foto: EPA/JUSTIN LANE

Börs: kaubanduskõneluste voor lõppes suurte ootustega, detailid tõid väikese pettumuse

Maailma aktsiaturud reedel tõusid, kui turule jõudis info, et USA ja Hiina kaubanduskõneluste kahepäevane läbirääkimistevoor võib päädida osalise kokkuleppega. Teatud kokkuleppe saavutatigi, kuid selle detailid tõid turule väikese pettumuse.

USA aktsiaindeksid lõpetasid päeva üle üheprotsendilises plussis, kui S&P 500 indeks kerkis 1,09%, 2970,27 punktini, Dow Jonesi indeks kerkis 1,21%, 26816 punktini ning Nasdaqi indeks tõusis 1,34%, 8057 punktini.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum