Janeli Ruusmann • 14. detsember 2020 kell 13:23
Börsiuudised
Ainult tellijale

Kosmoselend ebaõnnestus: katkes ühendus arvutiga

Virgin Galacticu ebaõnnestunud testlennu järgselt hakkasid ettevõtte aktsiad esmaspäeval enne turu avanemist suuresti kukkuma. Pildil Virgin Galactic SpaceshipTwo, mis pidi laupäevase katselennu katkestama, kabiini interjöör.  Foto: CP/Scanpix/Zumawire

Kosmoseturismifirma Virgin Galacticu aktsiad langesid tugevalt USA börsi eelturul peale laupäevase testlennu nurjumist, vahendab Bloomberg.

Virgin Galacticu püüdlus reisijad kosmosesse viia sai nädalavahetusel tagasilöögi kui proovilend tühistati veidi enne õhkutõusu tehnilise tõrke tõttu. Ettevõtte aktsiad olid läbikukkumise tõttu USA börsi avanemise eelselt 15protsendises languses

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum