Anu Lill • 7. jaanuar kell 4:00
Börsiuudised
Ainult tellijale

Suur küsitlus: eksperdid ennustavad pilvitut börsitaevast ja suuri kasumeid

InvesteerimisFestivalil räägiti 2020. aastal nii roheinvesteeringutest kui ka üleüldse vastutustundliku investeerimise ehk ESG-trendist, käesoleval aastal ootavad kogemustega investorid ja majanduseksperdid rohelise võidukäigu jätku.  Foto: Raul Mee

Äripäeva küsitlusele vastanud pikaajalise kogemusega investorid ja majanduseksperdid olid ühel nõul selles, et alanud aastal muutub maailm veelgi rohelisemaks. Lisaks saab hoogu tervishoiusektor, väheneb aga büroopinna vajadus.

Swedbanki investeeringute strateeg Tarmo Tanilase sõnul muutub tänu Joe Bideni saamisega USA presidendiks palju. Niigi populaarsed roheinvesteeringud saavad sellest veel täiendavat pärituult.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum