Heidi Vihma • 29. august kell 3:00
Erilehed
Ainult tellijale

Restoranitest: mereannid Mere puiesteel

Bistroolikkust ehk ratsionaalset lihtsust rõhutab Love Musselsis napp sisekujundus.  Foto: Raul Mee

Tallinnas Narva maanteel asuva Tartariga gastronoomilise comeback’i teinud Andrei Šmakovi, ühe meie kõrgeima lennuga tippkoka restoraniporfelli lisandus teinegi söögikoht – Mere puiestee gastrobaar Love Mussels.

Vormilt bistroo, sisult (tipp)restoran, võiks Love Musselsi lühim enesetutvustus kõlada. Bistroolikkust ehk ratsionaalset lihtsust rõhutab napp sisekujundus, kergesti puhastatavad heledad pinnad, lauale valmis pandud söögivahendid ja pooliseteeninduslik töökorraldus. Maitsed on pärit aga gastronoomia kõrgeimatest sfääridest.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum