Juhan Lang • 16. mai 2020 kell 4:00
Intervjuu
Ainult tellijale

Soome börsiguru: rikastumisel raskest tööst üksi ei piisa

Soome börsiguru Seppo Saario  Foto: Liis Treimann

Eesti enimmüüdud investeerimisraamatute autor Jaak Roosaare ja Soome börsiguru Seppo Saario kinnitavad, et rahaline sõltumatus vähendab pingeid ja lubab olla iseenda peremees. Elu on neile õpetanud, et jõukaks saamisel raskest tööst üksi ei piisa.

Investorid avaldavad oma kogemuse põhjal rikkaks saamise valemi, räägivad elust finantsiliselt sõltumatuna ning avaldavad oma investeerimisstrateegia. Seppo Saario kodus Kauniainenis katkestavad intervjuud vaid aeg-ajalt Inglismaalt helistavad börsimaaklerid. “Nad on hullud,” rehmab Saario pärast järjekordse kõne katkestamist.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum