investor Toomas • 3. august kell 13:31
Investor Toomas
Ainult tellijale

Rahapesuaegsed investeeringud hakkavad tulu tooma

Swedbank oli investor Toomase portfelli eelmise kuu suurim tõusja.  Foto: Reuters/Scanpix

Kuigi olen rahapesuskandaalide keskmesse sattunud pankadesse tehtud investeeringutega veel osaliselt vee all, näitas juuli kohta tehtud portfelli revisjon, et minu rahapaigutus hakkab end selgelt ära tasuma.

Nii olid juulis minu portfelli suurimateks tõusjateks Swedbank ja Danske Bank, mille väärtus kasvas vastavalt 17,59 ja 11,74 protsenti. Alates investeeringu algusest olen Swedbankiga ka plussi jõudnud, kuna soetasin aktsiaid keskmise ostuhinnaga 124,64 Rootsi krooni, mis teeb tänase seisuga kasvuks 15,21 protsenti. Tõsi, eelmisel kuul kahekohalise numbri jagu tõusu näidanud Danskega olen veel viiendiku jagu miinuses.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum