investor Toomas • 27. august kell 12:57
Investor Toomas
Ainult tellijale

Nähtavus null, aktsiat hoian aga kümne küünega

Vaatamata hägusale nähtavusele usub investor Toomas jätkuvalt Ryanairi kasvupotentsiaali.  Foto: Reuters/Scanpix

Lennufirmad ootasid augustist tagasipöördumist normaalsusse, kus lennugraafik on stabiilne ja lennukid täis puhkusereisijaid, aga võta näpust – saabus hoopis pimesi tegutsemise aeg, kus täna ei tea keegi, mitu lennukit homme õhus on.

Erialakeeles öeldes on lennufirmade nähtavus praegu null ja nad lendavad puhtalt näitude järgi. “Lennufirmad on kinni jäänud kehva olukorda, kus ettepoole nähtavust pole kaugemale kui kaks nädalat ning nad peavad ilma igasuguse eelhoiatuseta olema valmis trappi alla laskma, üles tõstma ja siis jälle alla laskma,” kommenteeris Citigroupi analüütik Mark Manduca oma kirjas klientidele. “Iga lennufirma üritab olukorraga kohaneda nii, kuidas talle parim tundub.”

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum