investor Toomas • 4. mai kell 6:44
Investor Toomas
Ainult tellijale

Pea poole portfelli kasvust tõid tehnoloogiahiiud

Tehnoloogiahiiud kasvatasid minu portfelli aprillis pea 10 000 euro võrra.  Foto: Anti Veermaa

Võtsin kokku aprillis toimunud muutused oma portfellis ning jätkuvalt on põhjust rahul olla tubli kasvuga. Aprillis on minu portfelli kasvanud üle 5% ehk 22 000 euro võrra ning jätkuvalt toovad väga suure osa sellest tehnoloogiaettevõtted.

Aktsiapositsioone vaadates silm lausa puhkab, kuna aprillis on peaaegu kõik kasvanud, peale välismaiste pankade Danske Banki ja Swedbanki aktsiate. Aktsiate kasv on olnud väga hea ning suurima võidu tõid koju tehnoloogiahiiud ja kodumaised pangad ning lisaks neile tegi üllatuse Leroy Seafood.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum