Juhtkiri
Ainult tellijale

Säutsud, mis võivad osutuda saatuslikuks

Provokatiivne ja ründav stiil à la Donald Trump mõjub kui pommiplahvatus, mis tekitab purustava kontrollimatu lööklaine, kirjutab Äripäev juhtkirjas.

Foto: Anti Veermaa

Kevadine linnulaul kordub ühtviisi aastast aastasse, aga ikka osutavad inimesed sellele tähelepanu. Niisamuti võiksid Ameerika Ühendriikide presidendi Donald Trumpi säutsud sotsiaalmeedias olla miski, millega me oleme enam kui kahe aasta jooksul ära harjunud. Ometi reageerib maailm Trumpi emotsionaalsetele välkavaldustele endiselt teravalt ja valulikult. Äripäeva meelest tuleb niisuguseid globaalseid protsesse teraselt jälgida, sest sarnane juhtimiskultuuri ja läbirääkimiste taktika muster kordub mikrotasandil ka Eestis.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum