Äripäev • 20. veebruar kell 16:00
Juhtkiri
Ainult tellijale

Mida enam venitame, seda kallimaks läheb

Foto: Anti Veermaa

Kehva juhtimise ja logiseva koostöö tõttu on Rail Baltic niigi sünge taeva all, nüüd lisab valitsuse ebalus musta veel värvi juurde, kirjutab Äripäev juhtkirjas.

Äripäev on veendunud, et Eesti majandus vajab kiiret raudteeühendust Euroopaga. Seepärast kutsume Eesti peaministrit, rahandusministrit ja valitsust üles Euroopa Liidu eelarvekava aruteludel täie tõsidusega seisma Rail Balticu rahastamise eest. Isegi kui transpordiühendus peaks graafikust mõnevõrra maha jääma, ja seda tuleb suurprojektide puhul pea alati ette, oleks ettevõtmise prügikasti viskamine riigile ja avalikkusele šokk, mille mõju kõrval näiks mõne teise suurettevõtmise takerdumine üsna tühise asjana.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum