25. oktoober 2017 kell 4:00

Hommikuprogramm. Eetris on Meelis Mandel ja Kadri Põlendik

Äripäeva hommikuprogrammi saatejuhid (vasakult) Harry Tuul, Meelis Mandel, Priit Jõgi, Aivar Hundimägi ja Igor Rõtov.  Foto: Andres Haabu

Miks pensionärid tööturult kaovad? Kuidas kiusab Euroopa Liit Eesti ettevõtjaid? Miks peab sündima Tallinna-Helsingi kaksiklinn? Mida toob Pandipakendi hinnatõus? Mida saab lugeda tänasest Eesti Ekspressist? Neile küsimustele saab vastuse seekordsest Äripäeva raadio hommikuprogrammist.

Juttu tuleb sellest, kuidas olla valmis uue aasta maksumuudatusteks ja mismoodi riik tõrjub pensionärid tööturult eemale. Tööandjate Keskliidu juht Toomas Tamsar kommenteerib eile vastu võetud ELi töötajate lähetamise direktiivi, mis on Eesti ettevõtjatele kahjulik. Samuti on teemaks Tallinna-Helsingi tunnel ja milleks seda vaja on. Lisaks on stuudios külas Äripäeva uuriva toimetuse ajakirjanik Marge Väikenurm ja pruulikoja Tanker juht Jaanis Tammela, kes räägivad Pandipakendi plaanitava hinnatõusu mõjust ettevõtjatele. Hommikuprogrammi lõpuosas kuuleb värske Eesti Ekspressi tutvustust, stuudios on külas Ekspressi ajakirjanik Marta Tuul.

Hetkel kuum