12. september 2018 kell 8:00

Rohi tööjõupõua leevendamiseks

Grant Thorntoni inimeste ja organisatsioonikultuuri juhtivnõustaja Katrin Oblikas  Foto: Tõnis Elling, Grant Thornton Rimess

Seekord on "Õigusruumi" saate teemaks inimeste arendamine.

Saates tuleb juttu sellest, kuidas kindlustada end töötajate üleostmise vastu ning mida pidada silmas inimeste arendamisel, et töötaja lahkumise järel oleks ettevõtte sees piisavalt sobilikke ja ettevalmistatud inimesi, kes saaksid vabaks jäänud kohale asuda.

Sel teemal jagavad näpunäiteid ja kogemusi Swedbank Eesti karjäärikeskuse juht Grete Kotkas ning Katrin Oblikas, kes on nõustamisfirma Grant Thornton Baltic inimeste ja organisatsioonikultuuri juhtivnõustaja. Saatejuht on Aivar Hundimägi.

Saade valmib koostöös nõustamisfirmaga Grant Thornton.

Hetkel kuum