20. september 2018 kell 4:00

Idufirma sai soovitud kapitali 18 tunniga

Vasakult Funderbeami onboarding'u direktor Ardo Mardisoo, hommikuprogrammi juht Alyona Stadnik ning UpSteami looja ja juhatuse esimees Martin Kristerson.  Foto: Ken Rohelaan

Idufirmasid börsil turundav Funderbeam on avamas uut kampaaniat, kus osalev idufirma UpSteam Syndicate täitis raha kaasamise miinimumeesmärgi 230 000 eurot 18 tunniga. "Võib öelda, et investorite ootused sellele ettevõttele on väga suured," ütles Funderbeam onboarding'u direktor Ardo Mardisoo Äripäeva raadio hommikuprogrammis.

Programmis osaleva idufirma UpSteami looja ja juhatuse esimees Martin Kristerson ütles stuudios, et kaasatud raha tahetakse panna ettevalmistusse välisturgudele laienemiseks.

Külas käis ka ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister, sotsiaaldemokraat Rene Tammist. Värske ettevõtlusminister on Eesti tööstussektori arenguvõimalused luubi alla võtnud ja tahab sektorile koos ekspertidega tugevamat tuge pakkuda. Uurisime, milliseid tööstussuundi tasub Eestis edaspidi võimsamalt arendada ja millised hakkavad ajale jalgu jääma. Milline on tööstus aastal 2030?

Ilmus värske Eesti Palgauuring 2018. Vaatasime tulemusi ja huvitavamaid leide eri sektorites ning turul tervikuna. Stuudios käis külas Fontese analüütik ja konsultant Ilmar Põhjala, kellelt küsisime, mis on viimase aastaga muutunud ja mis on olnud muutuste tõenäolised põhjused. Mida pidada silmas 2019. aastaks valmistumisel?

Hommikuprogrammi vedasid Alyona Stadnik ja Ken Rohelaan.

Hetkel kuum