• Jaga lugu:

  Idufirma sai soovitud kapitali 18 tunniga

  Vasakult Funderbeami onboarding'u direktor Ardo Mardisoo, hommikuprogrammi juht Alyona Stadnik ning UpSteami looja ja juhatuse esimees Martin Kristerson.Foto: Ken Rohelaan

  Idufirmasid börsil turundav Funderbeam on avamas uut kampaaniat, kus osalev idufirma UpSteam Syndicate täitis raha kaasamise miinimumeesmärgi 230 000 eurot 18 tunniga. "Võib öelda, et investorite ootused sellele ettevõttele on väga suured," ütles Funderbeam onboarding'u direktor Ardo Mardisoo Äripäeva raadio hommikuprogrammis.

  Programmis osaleva idufirma UpSteami looja ja juhatuse esimees Martin Kristerson ütles stuudios, et kaasatud raha tahetakse panna ettevalmistusse välisturgudele laienemiseks.
  Külas käis ka ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister, sotsiaaldemokraat Rene Tammist. Värske ettevõtlusminister on Eesti tööstussektori arenguvõimalused luubi alla võtnud ja tahab sektorile koos ekspertidega tugevamat tuge pakkuda. Uurisime, milliseid tööstussuundi tasub Eestis edaspidi võimsamalt arendada ja millised hakkavad ajale jalgu jääma. Milline on tööstus aastal 2030?
  Ilmus värske Eesti Palgauuring 2018. Vaatasime tulemusi ja huvitavamaid leide eri sektorites ning turul tervikuna. Stuudios käis külas Fontese analüütik ja konsultant Ilmar Põhjala, kellelt küsisime, mis on viimase aastaga muutunud ja mis on olnud muutuste tõenäolised põhjused. Mida pidada silmas 2019. aastaks valmistumisel?
  Hommikuprogrammi vedasid Alyona Stadnik ja Ken Rohelaan.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andres Viia, Jüri Jõema: vajadus tarkvaraarendajate järele kasvab hüppeliselt
Värske prognoosi kohaselt on info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) valdkonnas lähiaastail näha tugevalt kasvavat vajadust tarkvara- ja IKT-süsteemide arendajate järele. Neil ametialadel on juba praegu märkimisväärne katmata vajadus, kirjutavad OSKA analüütik Andres Viia ja Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu nõunik Jüri Jõema.
Värske prognoosi kohaselt on info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) valdkonnas lähiaastail näha tugevalt kasvavat vajadust tarkvara- ja IKT-süsteemide arendajate järele. Neil ametialadel on juba praegu märkimisväärne katmata vajadus, kirjutavad OSKA analüütik Andres Viia ja Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu nõunik Jüri Jõema.
Ekspress Grupp kutsub aktsionäre kinnitama optsiooniprogrammi
Täna teatas Ekspress Grupp börsile, et ettevõtte juhatus teeb aktsionäridele ettepaneku võtta otsus vastu erakorralist üldkoosolekut kokku kutsumata.
Täna teatas Ekspress Grupp börsile, et ettevõtte juhatus teeb aktsionäridele ettepaneku võtta otsus vastu erakorralist üldkoosolekut kokku kutsumata.
Elmo Rent ja Telia toovad 5G tehnoloogia kaugjuhitavasse sõiduautosse
ELMO Rendi arendatav kaugjuhitavat tehnoloogiat kasutav lahendus võimaldab elektriauto kliendini toimetada ja vajadusel ümber parkida ilma juhi füüsilise kohalviibimiseta masinas. 5G võrku kasutades on auto ja kaugjuhtimispuldi vahel tekkiv viiteaeg minimaalne, mis parandab oluliselt reageerimisaega.
ELMO Rendi arendatav kaugjuhitavat tehnoloogiat kasutav lahendus võimaldab elektriauto kliendini toimetada ja vajadusel ümber parkida ilma juhi füüsilise kohalviibimiseta masinas. 5G võrku kasutades on auto ja kaugjuhtimispuldi vahel tekkiv viiteaeg minimaalne, mis parandab oluliselt reageerimisaega.
Mainorist lahkunud tippjuhid kohtusid Sõõrumaa juures
Taasiseseisvunud Eesti ühe mõjukaima äripere Pärnitsate loodud Mainori kontsernis Ülemiste Cityt arendavate juhtide koosseisus toimusid mullu olulised muutused, kui ameti pani maha kaks juhatuse liiget.
Taasiseseisvunud Eesti ühe mõjukaima äripere Pärnitsate loodud Mainori kontsernis Ülemiste Cityt arendavate juhtide koosseisus toimusid mullu olulised muutused, kui ameti pani maha kaks juhatuse liiget.