Allan Rajavee • 3. detsember 2018 • 1 min
Jaga lugu:

Kriisidest meilt ja mujalt

25. novembril lahvatas taas Ukraina kriis, kui Vene eriüksuslased hõivasid Kertši väina lähistel kolm Ukraina mereväe laeva.  Foto: STRINGER, EPA

Äripäeva raadio otsesaates „Kuum tool“ arutasid sel korral nädala kuumemad teemasid Siim-Valmar Kiisler ja Jaak Madison, kes avasid nii kodumaiseid kui ka rahvusvahelisi probleeme oma erakonna maailmavaates.

Debateerisime Kertši väina kriisi ja kaitsepoliitika teemal. Samuti hindasime poliitilise arutelukultuuri tervist ränderaamistiku debati valguses. Lisaks sellele kuulasime poliitikute visiooni Eesti ettevõtluse arengusuundadest viimaste suurtehingute valguses. Saadet juhtis Allan Rajavee.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt