Kristi Kool • 8. märts 2019 kell 12:00

Miks eelistada Tallinnale Harjumaad?

Uus Maa kinnisvarasaade keskendub seekord Harjumaa turule. Stuudios on Harku valla maakler Ketlin Jundas ja Saku ja Saue piirkonna maakler Meelis Paldre, kes räägivad, kui aktiivselt pealinnast väljaspool kinnisvaratehinguid tehakse.

Uus Maa Kinnisvarabüroo maaklerid Meelis Paldre ja Ketlin Jundas  Foto: Kinnisvarauudised

Mõlema maakleri kinnitusel on Harjumaa turg praegu Tallinna omast paremas seisus. Võrreldes ülemöödunud aastaga langes Tallinna kinnisvaraturg möödunud aastal 2-2,2%, mis on tegelikult väga väike vajumine, samas Harjumaal oli aastatagusega võrreldes tegemist umbes 4,5% tõusuga.

Saates tuleb juttu ostukliendi profiilist, kallimatest ja odavamatest piirkondadest ning klientide eelistustest. Saab teada, kui palju erinevusi on maakonna kinnisvaraturul võrreldes Tallinnaga ja mis paneb inimesi linnamüüride vahelt maale kolima.

Küsimusi esitab Kristi Kool.

Saadet toetab Uus Maa Kinnisvarabüroo.

Kuulake "Uus Maa kinnisvarasaadet" Äripäeva uuest järelkuulamiskeskkonnast

Hetkel kuum