Äripäev • 28. märts 2019 kell 14:00

Milliseid uusi põllukultuure tasuks kasvatada?

Saatejuht Vahur Tõnissoo, Rannu Seeme OÜ juht Madis Ajaots ja Eesti Taimekasvatuse Instituudi direktor Mati Koppel rääkisid saates uutest ning unustatud põllukultuuridest.  Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Saates "Kasvupinnas" tuleb juttu uutest põllukultuuridest, mida võiks Eesti põllumees kasvatada. Räägitakse ammu tuntud, aga unustatud kultuuride, nagu näiteks speltanisu ja maapirni, kasvatamisest ja jagatakse kogemusi, kuidas on läinud katsetused kikerherne, läätse ja sojaoa kasvatamisel.

Saate külalised on Rannu Seeme OÜ juht Madis Ajaots ja Eesti Taimekasvatuse Instituudi direktor Mati Koppel. Saadet juhib Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja juhatuse liige Vahur Tõnissoo.

Saadet toetab Bayer OÜ.

Kuulake saadet "Kasvupinnas" Äripäeva raadio podcast'ide keskkonnast.

Hetkel kuum