Juhan Lang • 20. juuni 2019 kell 10:40

Kas Swedbank pitsitab ettevõtteid?

Neljapäevases hommikuprogrammis räägime Swedbanki ettevõtete panganduse rahapesu tõkestamise valdkonnajuhi Henri Vaheriga panga käimasolevatest kohtulahingutest ettevõtjatega, keda vihastas kontode sulgemine.

Mitmed pahased ettevõtjad, kelle konto on suletud, andsid Swedbanki kohtusse.  Foto: Liis Treimann

Võtame kõne Londonisse sel nädalal investoritelt 42 miljonit dollarit kaasanud idufirma Zego kaasasutajale ja juhile Sten Saarele ning uurime, millega ta veenis ettevõttesse investeerima Transferwise'i juhi Taavet Hinrikuse.

Viimase aja tormilisi arenguid Eesti pangandusturul kommenteerib aprillis tegevusloa saanud Holm Banki nõukogu esimees Kaido Veske. Millised tulevikuvõimalused peituvad vastutustundlikus investeerimises ja kuidas globaalses majandusruumis võitjate seas püsida, räägime BaltCapi juhtivpartneri Martin Kõdariga.

Üha populaarsema kanarendiäri köögipoole võtame vaatluse alla Äripäeva sõsarlehe Delovõje Vedomosti ajakirjaniku Dmitri Fefiloviga.

Saadet juhivad Juhan Lang ja Indrek Mäe.

Hetkel kuum