Äripäev eetris: ümmarguse jutuga terav parteidiplomaat

Peaminister Jüri Ratas ja siseminister Mart Helme.  Foto: Liis Treimann

Sel nädalal valisime „Äripäev eetris“ saate nädala võitjaks peaminister Jüri Ratase, kes suutis nädala alguses leida koalitsioonipartnerite vahel kompromissi, millest võitsid näiliselt kõik – ametkond ja opositsioon said tagandatud kantsler Illar Lemetti näol endale märtri ja ametist lahkunud minister Mart Järvik on konservatiivide märter.

Samuti saab EKRE panna maaeluministeeriumisse mitte ainult uue ministri, vaid ka sobiliku kantsleri ning ka Mart Järvik pistab tasku kopsaka hüvitise. Seega, kas Jüri Ratas tegi imelise tehingu või jääb ühiskonnale ikka mõru maitse suhu? Sellel ja paljudel teistel teemadel arutlesid Äripäeva ajakirjanikud Askur Alas, Jaanus Vogelberg ja Allan Rajavee.

Kuula saadet siit:

Hetkel kuum