Tiina Saar-Veelmaa • 12. veebruar kell 9:45

Roosaare: Äripäev ja Google appi ning kogu investeerimisinfo on käes

Investor Jaak Roosaare ei soovitanud Äripäeva raadio hommikuprogrammis teise pensionisamba raha kohe huugama panna.  Foto: Liis Treimann

Ei kujuta ette olukorda, kui rahavaru ei ole, rääkis investor Jaak Roosaare Äripäeva raadio hommikuprogrammis.

Inimesed tunnevad tihti, et soovivad teha töös kannapöörde, kuid vähene või olematu rahavaru ei lase seda sammu astuda. Roosaare soovitas esimese asjana luua eraldi konto: "Pane sinna kirja "meelerahufond" või "ülemuse sinna samusesse saatmise fond" ning hakka sinna igal kuul 10 protsenti püsikorraldusega kõrvale panema."

Pensionireformi edasi-tagasi põrgatamise valguses arutlesime aasta 2020 investori nominendi, 50% Klubi asutajaliikme Jaak Roosaarega, kui nutikad investeerijad eestlased on.

Saime vastused paljudele küsimustele. Kuidas on finantsalane kirjaoskus viimase kümnendiga Eestis muutunud? Miks igatsevad paljud inimesed passiivseid sissetulekuid ja kuidas see palgatööl käivale inimesele kättesaadavaks teha? Kas ettevõtted võiksid pakkuda oma töötajatele rahatarkust, selmet pidevalt palka tõsta?

Intervjueeris Tiina Saar-Veelmaa.

Kuula intervjuud siit:

Hetkel kuum