Kristel Härma • 25. detsember 2020 kell 4:00
Saated
Ainult tellijale

Aasta ettevõtja: enam ei küsi keegi, millal ma päris tööle lähen

Ingelinvestor Rain Rannu rääkis saates "Äripäeva fookuses" oma teekonnast ettevõtluses.  Foto: Andras Kralla

Üks säravamaid tähti Eestis, kes näeb oma analüütilise peaga tulevikku ette ja kellel on jõuline oma arvamus – just nii iseloomustavad aasta ettevõtjat tema äripartnerid. Viie finalisti seas kerkis sel aastal esile ettevõtja, iduinvestor ning filmitegija Rain Rannu.

Äripäeva aasta ettevõtjal Rain Rannul läheb sellesse aastasse kirja vähemalt kolme oma asutatud firma või investeeringu rahaks tegemine, kuid tema hinnangul on tiitel palju enama eest, mida ta oma kolleegidega on idufirmade maastikul 20 aasta jooksul ära teinud.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum