• Jaga lugu:

  Teenusedisaini koolitusprogramm aitab Rimil äriväljakutseid lahendada

  Vasakult Vaido Padumäe, Anne Hütt, Külliki Tafel-Viia ja Katre Savi.Foto: Andres Laanem

  Rimi osales Erasmus+ rahastatud ja Tallinna Ülikooli, Maastrichti Ülikooli, Riias asuva Stockholmi Kõrgema Majanduskooli ja teenusedisaini ettevõtte Brand Manual ühiselt loodud teenusedisaini koolitusprogrammis, millest seekordses „Õppetunniˮ saates peaasjalikult juttu tulebki. Lisaks räägime laiemalt Erasmus+ programmist ja sellest, millised on seejuures täiskasvanuhariduse võimalused.

  Stuudios on Erasmus+ ja Euroopa Solidaarsuskorpuse agentuuri asejuhataja Anne Hütt, Rimi Eesti tegevjuht Vaido Padumäe ning Tallinna ülikooli teenusedisaini koolitusprogramm projekti juht Külliki Tafel-Viia. Saate võtab kokku EPALE saadik Katre Savi.
  Uurime, milline nägi välja Erasmus+ taotlusvoor ja milliseid äriväljakutseid teenusedisaini koolitusprogramm Rimil lahendada aitab.
  Saadet juhib Äripäeva Personaliuudiste juht Kai Miller.
  Kuula saadet siit:
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Keskerakond kaotas pealinnas ainuvõimu
Keskerakond valimised pealinnas küll võitis, kuid kaotas pikki aastaid kestnud ainuvõimu. Pealinna volikogu saab olema kirju.
Keskerakond valimised pealinnas küll võitis, kuid kaotas pikki aastaid kestnud ainuvõimu. Pealinna volikogu saab olema kirju.
Summa on kasvanud: Veli Kraavi vastased küsivad tagasi üüratut võlga
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.