Harro Puusild • 21. oktoober 2015 kell 15:15

TOP: vaata parimaid masina- ja metallitööstusettevõtteid

Rauameister AS tootmine   Foto: Julia-Maria Linna

Masina- ja metallitööstussektori TOPi teisele kohale platseerunud SRC Group ASi käive kerkis mullu 4,27 korda 19,9 miljoni euroni.

SRC Group ASi tegevjuht Hannes Lilp ütles, et 2008. aasta lõpus firma jaoks alanud majanduskriis kestis aastaid ja mõjus ettevõttele rängalt. „Saime aru, et tegu on mitte ajutise kriisi, vaid uue reaalsusega ja uue olukorraga turul,“ tunnistas Lilp. „Pärast võitlust ellujäämise nimel suutsime 2011. aastal nii-öelda jalad maha saada ning püstitasime uued strateegilised sihid ja eesmärgid.“

2015. aasta sügisel ilmuvad Äripäeva TOPid on koostatud 2014. aasta majandusnäitajate põhjal. Koondedetabel selgub kuu majandusnäitaja – käive 2014, ärikasum 2014, käibe ja kasumi kasv 2014, rentaablus ja varade tootlikkuse – põhjal.

Äripäeva edetabelid leiab aadressilt www.aripaev.ee/top

Hetkel kuum