13. aprill 1997 kell 22:00

ASA suundub börsile

ASA Kindlustuse aktsionäride reedene üldkoosolek peaks kinnitama börsile minekule eelneva aktsiaemissiooni mahu, tingimused ja emissiooni korraldaja. Esialgse kava kohaselt peaks emissioon olema mahus 20--25% ASA 25,4 mln krooni suurusest aktsiakapitalist.

Vabaturule minekut hindas Apananski vajalikuks aktsiale õige hinna kujunemisel. «Vaatame kahe kuu jooksul vabaturul, kui turg meie vastu huvi tunneb, tahame sügisel aktsia börsil noteerida,» kinnitas ta.

ASA Kindlustuse aktsia vastu on huvi tundnud mitu välisinvestorit, kuid firma ei kavanda Apananski ütlusel täiendava välisinvestori kaasamist kokkuleppehinnaga. «Kui huvi on, võivad nad osta aktsiat börsilt,» lisas ta.

ASA Kindlustuse suurimad aktsionärid on USA investeerimisfirmad Westfield Finances Group Ltd ja Wellefix Investment Ltd, kellele kuulub kokku ligi 70 protsenti ASA aktsiakapitalist.

Hetkel kuum