• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Naaberbörside käibed tagasihoidlikud

  Läti börsi käive langes reedel pea poole võrra ehk 35 000 latini (alla miljoni Eesti krooni). Ühena vähestest tõusis Staburadze, suuremate firmade aktsiad enamasti langesid, viies Saule indeksi 0,81% langusele. Unibanka püsis stabiilsena 3,40 latil. Aktiivseim oli Valmiera Klaasfiiber käibega 12 700 latti, kaotades 2,6%. Elavnemist oodatakse seoses uute börsiletulijatega nagu Olainfarm ja Liepajas Metalurgs.
  Vene RTS-süsteemi käive jäi reedel tagasihoidlikuks -- 33,6 miljonit dollarit. Ehkki maaklerid nägid välisraha voolamas Gazpromist Hoiupanka, püsis Gazprom kodumaisel toetusel stabiilsena, kuna Hoiupank tõusis 187 USD-lt 194-le. Maaklerid usuvad, et börs on valmis uueks tõusuks ning eitavad languse võimalikkust kodumaise hinnatoetuse tõttu.
  Vilniuses kogus Hermise pank ennast eilsest langusest ning tõusis 180 litile, käibega 100 000 litti. Börsi kogukäive oli taas vaid 366 000 litti. Maaklerid usuvad, et passiivsel turul on tõusupotentsiaali vähestel aktsiatel, mainitud on Hermist, samuti Ekranast. Vilniuse Panga praegust hinnataset 224 litti hinnatakse väheatraktiivseks.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Tahe Outdoors suurendas kahjumit
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.