• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinna keskturg esialgu linnale

  Tallinna abilinnapea Mait Metsamaa ütles, et tema isiklik seisukoht on turu aktsiad võimalikult kiiresti ära müüa. «Lõpliku otsuse selles küsimuses langetab aga siiski keskturu nõukogu,» ütles Metsamaa.
  Keskturu aktsiakapital on praegu ligi 4,9 miljonit krooni, maksimum aktsiakapital on 19,5 miljonit krooni. Kogu aktsiapaki omanik on Tallinna linn.
  Turu töötajad jätkavad ASis Keskturg töötamist vastavalt töölepingutele, mis on sõlmitud Tallinna Turgude MEga.
  Tallinna linnavolikogu kinnitatud keskturu uude nõukogusse kuuluvad Mait Metsamaa, Valve Kirsipuu, Merike Varvas, Peeter Maspanov, Jaan Tomp, Arved Liivrand, Leonid Mihhailov ja Hannes Kulbach.
  Linnavolikogu pressiesindaja Jakko Väli sõnul lähtuti nõukogu valimisel printsiibist, et sinna peavad kindlasti kuuluma paar linnavolikogu liiget. Nõukogu esimehe palgaks on volikogu kinnitanud 2100 krooni ja nõukogu liikmele 1200 krooni kuus.
  Keskturgu üritas möödunud aasta sügisel erastada linnavolikogu eelmine koosseis, kuid oma viimasel istungil jäi erastamiskonkursi võitja otsustamata. Linnavolikogu praegune koosseis kuulutas erastamiskonkursi talvel ebaõnnestunuks. Erastamiskonkursi lõppvooru jõudis seitse firmat, kelle pakkumused jäid vahemikku 13 mln kuni 31,8 mln krooni. Keskturu alghind oli 6,2 miljonit krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.