• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinna keskturg esialgu linnale

  Tallinna abilinnapea Mait Metsamaa ütles, et tema isiklik seisukoht on turu aktsiad võimalikult kiiresti ära müüa. «Lõpliku otsuse selles küsimuses langetab aga siiski keskturu nõukogu,» ütles Metsamaa.
  Keskturu aktsiakapital on praegu ligi 4,9 miljonit krooni, maksimum aktsiakapital on 19,5 miljonit krooni. Kogu aktsiapaki omanik on Tallinna linn.
  Turu töötajad jätkavad ASis Keskturg töötamist vastavalt töölepingutele, mis on sõlmitud Tallinna Turgude MEga.
  Tallinna linnavolikogu kinnitatud keskturu uude nõukogusse kuuluvad Mait Metsamaa, Valve Kirsipuu, Merike Varvas, Peeter Maspanov, Jaan Tomp, Arved Liivrand, Leonid Mihhailov ja Hannes Kulbach.
  Linnavolikogu pressiesindaja Jakko Väli sõnul lähtuti nõukogu valimisel printsiibist, et sinna peavad kindlasti kuuluma paar linnavolikogu liiget. Nõukogu esimehe palgaks on volikogu kinnitanud 2100 krooni ja nõukogu liikmele 1200 krooni kuus.
  Keskturgu üritas möödunud aasta sügisel erastada linnavolikogu eelmine koosseis, kuid oma viimasel istungil jäi erastamiskonkursi võitja otsustamata. Linnavolikogu praegune koosseis kuulutas erastamiskonkursi talvel ebaõnnestunuks. Erastamiskonkursi lõppvooru jõudis seitse firmat, kelle pakkumused jäid vahemikku 13 mln kuni 31,8 mln krooni. Keskturu alghind oli 6,2 miljonit krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Coopi äripanganduse juht: kiire kohanemisvõime aitab Eesti ettevõtjatel “täiusliku tormi” üle elada
Tänavu esimeses kvartalis Eesti ja Euroopa majandust tabanud niinnimetatud täiuslik torm tõi kaasa korraliku ehmatuse. Samas näitavad kõik praegused märgid, et Eesti ettevõtjad on kiired kohanejad ning ka seekordse kriisi mõju jääb kardetust tagasihoidlikumaks, kirjutab Coop Panga äripanganduse juht Arko Kurtmann.
Tänavu esimeses kvartalis Eesti ja Euroopa majandust tabanud niinnimetatud täiuslik torm tõi kaasa korraliku ehmatuse. Samas näitavad kõik praegused märgid, et Eesti ettevõtjad on kiired kohanejad ning ka seekordse kriisi mõju jääb kardetust tagasihoidlikumaks, kirjutab Coop Panga äripanganduse juht Arko Kurtmann.
Tõusvalt alanud päev lõppes Balti aktsiaturgudel punaselt
Täna sulgusid kõik kolm Balti börsi ja ka Balti koondindeks miinuses, ehkki kauplemispäev algas indeksite tõusuga.
Täna sulgusid kõik kolm Balti börsi ja ka Balti koondindeks miinuses, ehkki kauplemispäev algas indeksite tõusuga.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Raadiohommikus: taristuehitusest investeerimise ja restoraniärini
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis annavad tooni kinnisvara, julgeoleku, investeerimise, restoraniäri ja ehitusega seotud teemad.
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis annavad tooni kinnisvara, julgeoleku, investeerimise, restoraniäri ja ehitusega seotud teemad.
Soome suurim maasikakasvataja palkab ukrainlaste asemele tailased
Soome suurim maasikakasvataja Koivistoinen Mansikkapaikka, mis on varasematel aastatel tuginenud Ukraina tööjõule, kasutab sel suvel Tai marjakorjajaid.
Soome suurim maasikakasvataja Koivistoinen Mansikkapaikka, mis on varasematel aastatel tuginenud Ukraina tööjõule, kasutab sel suvel Tai marjakorjajaid.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.