• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Finnet saab Unineti kontrollpaki

  Aktsiate müük Finnet Internationalile on Unineti juhatuse liikme Taavi Talviku sõnul loogiline jätk kahe firma vahelisele pikaajalisele koostööle. Unineti aktsiakapital suurenes 1,2 mln kroonini ning Finnet International lubas Talviku andmeil kolme aasta jooksul Uninetti investeerida 16 miljonit krooni.
  «Kuigi Finnet International omandas suurema osa aktsiatest, jääb firma juhtimine ikkagi seniste omanike kätte. Finnet on meile strateegiline investor,» kinnitas Talvik, lisades et kogu aktsiaemissioonist saadud raha suunatakse Unineti andmesidevõrgu arengusse.
  Unineti nõukogu esimees Markku Lempinen, kes töötab ka Finnet Internationalis, rääkis, et praegu pole investeeringud veel täpselt kindlaks määratud. «Küll aga kavatseme me teha Uninetti pikaajalisi investeeringuid,» kinnitas Lempinen.
  Finneti gruppi, mille eelmise aasta kogukäive oli üle 16,9 miljardi krooni, kuulub ka Radiolinja OY, mis haldab Eesti suuruselt teist mobiiltelefonisidevõrku. Talvik kinnitas siiski, et koostööd Radiolinjaga andmeside vallas Uninet lähiajal teha ei kavatse. «Mobiilsideteenuste hinnad on praegu veel nii kõrged, et andmesidele läbi mobiiltelefonide poleks piisavalt kliente,» rääkis Talvik.
  Uninet peab Talviku sõnul oma peamisteks klientideks firmasid, kes soovivad omada suuri sisevõrke. Väikeklientide teenindamine ja Interneti-teenuste pakkumine jääb tema sõnul teisejärguliseks. Praegu pakub Uninet üle-eestilisi püsiliine 15 firmale.
  Unineti eelmise aasta käive oli 6 mln krooni. Talviku hinnangul omab Uninet umbes veerandit Eesti andmesideturust.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tanel Kandle: auk preservatiivi, sott näkku
Plaan tõsta lastetoetusi on järjekordne näide, kuidas eduka ja targa vaba turumajandusega Eesti ehitamise asemel aitavad ka need, kes ise end parempoolseteks tituleerivad, kaasa riigi vedamisele vasakule sotsiaalsohu, kirjutab ajakirjanduse ja kommunikatsiooni magistrant Tanel Kandle.
Plaan tõsta lastetoetusi on järjekordne näide, kuidas eduka ja targa vaba turumajandusega Eesti ehitamise asemel aitavad ka need, kes ise end parempoolseteks tituleerivad, kaasa riigi vedamisele vasakule sotsiaalsohu, kirjutab ajakirjanduse ja kommunikatsiooni magistrant Tanel Kandle.
Baltic Horizon kasvatas renditulu Fond loob oma tagasiostuprogrammi
Tallinna börsil noteeritud Baltic Horizon Fond tegi teatavaks osakuomanike korralise üldkoosoleku ja fondi osaku värskeima puhasväärtuse.
Tallinna börsil noteeritud Baltic Horizon Fond tegi teatavaks osakuomanike korralise üldkoosoleku ja fondi osaku värskeima puhasväärtuse.
Coop Panga tippjuht: usaldust tuleb treenida
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Ülekaalukalt poolt: Soome hääletas NATOga liitumist
Soome Eduskunta hääletas täna NATO liikmeks saamise küsimust, otsus tehti häältega 188–8 NATO poolt.
Soome Eduskunta hääletas täna NATO liikmeks saamise küsimust, otsus tehti häältega 188–8 NATO poolt.
Ühe esimese Lääne brändina Venemaal alustanud McDonald’s lahkub
Pärast laiaulatuslikku sõjalist sissetungi Ukrainasse pani McDonald's oma Venemaa tegevuse pausile, kuid otsustas nüüd sealselt turult lahkuda ja oma ärid mõnele kohalikule ettevõtjale maha müüa.
Pärast laiaulatuslikku sõjalist sissetungi Ukrainasse pani McDonald's oma Venemaa tegevuse pausile, kuid otsustas nüüd sealselt turult lahkuda ja oma ärid mõnele kohalikule ettevõtjale maha müüa.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.