• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Meediakorpi aktsiamüük venib

  ASi Meediakorp juhatuse esimees Gunnar Kobin selgitas, et sellise lepingu puhul on liiga palju asju vaja kokku leppida, et seda ülepeakaela teha. «Sellist laadi abielu sõlmimine ei käi nii ruttu, kui alguses arvatud. Oli küll plaan enne jaanipäeva lepingu allkirjastamisega ühele poole jõuda, aga ei jõutud ja eks teeme seda siis, kui jõuame,» väitis Kobin.
  Kobin lisas, et pealegi jäi ta enne jaanipäeva haigeks ning pole jõudnud lepingu lisasid ette valmistada. «Tempo on rahulik, sest kellelgi pole kuhugi kiiret,» märkis ta. «Pealegi käib Mariebergiga juba koostöö kui aktsionäriga.»
  Kobini kinnitusel on Marieberg juba Õhtulehe ja Meediakorpi inimestele koolitust läbi viinud, samuti aitas Mariebergi tehnikadirektor korraldada läbirääkimisi uue ostetava trükimasina üksikasjades.
  Marieberg Internationali president Lars-Gösta Jullin ütles, et Meediakorpi kontrollis audiitorfirma Coopers & Lybrand revisjon, kes ei leidnud ühtegi põhjust aktsiate ostulepingu sõlmimata jätmiseks. Jullini kinnitusel ei ole Meediakorp probleemne firma.
  Meediakorbi poolte aktsiate müügihinda ei soovi kumbki pool avalikustada, kuid Meediakorbi omaniku Hans H. Luige väitel on see piisav.
  Tehingust saadava raha paigutamise osas peab Luik läbirääkimisi Talinvesti ja Investeerimispangaga.
  Meediakorp on osanik Eesti Päevalehes, Õhtulehes, Eesti Ekspressis ja ASis Ajakirjade Grupp.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

TalTechi teadur: süsinikdioksiid tuleb kinni püüda
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Tallinna börs meelitab mind kohviaroomiga
Investorid kolmeeuroseid kohve iga päev pigem ei tarbi, aga see ei tähenda, et sama raha eest kohvimaailma panustada ei võiks. Tänasest on võimalik märkida Eesti kohvifirma OA Coffee aktsiaid ja ei tea, kas sihilikult või mitte, aga ühe aktsia hinnaks on 3,3 eurot, mis on umbes sama, kui osta üks tass kohvi mis tahes kohvikus. Seega tekib mul küsimus, kumb on kasulikum rahapaigutus.
Investorid kolmeeuroseid kohve iga päev pigem ei tarbi, aga see ei tähenda, et sama raha eest kohvimaailma panustada ei võiks. Tänasest on võimalik märkida Eesti kohvifirma OA Coffee aktsiaid ja ei tea, kas sihilikult või mitte, aga ühe aktsia hinnaks on 3,3 eurot, mis on umbes sama, kui osta üks tass kohvi mis tahes kohvikus. Seega tekib mul küsimus, kumb on kasulikum rahapaigutus.
Raadiohommikus: uue riskifondi miljonid, meelerahu ja politseinikud allilmas
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Raadiohommikus: kust tuleb töökius ning kuidas peab maitsema veganpihv?
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.