• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Laua külge lukustatav projektor

  Septembri lõpul tõi 3M turule Saksamaal toodetud multimeediaprojektori MP 8610, mis on mõeldud eeskätt koolitajatele väikestesse ja keskmistesse koosolekuruumidesse ning klassidesse.
  Projektor näitab otse arvuti- ja videopilti (videomagnetofonist, kaamerast, DVD-mängijast). Heli on korralik, mis on oluline nii video- kui arvutiesitlustel.
  Uue 3M arvutipildi lahutusvõime on 600x800 punkti ehk SVGA. Kokku on seadmel kuus esitlustööriista. Projektori hea omadus on osa ekraani suurendus, mida saab mugavalt kasutada kaartide ja tabelite vaatamisel. Pildi stoppkaader võimaldab jätta viimase ekraanipildi uue materjali otsimise ajaks publikule vaatamiseks.
  Võimalik on pilti osaliselt varjata, juhtimaks tähelepanu ainult olulisele. Puldiga saab juhtida kaardikeppi. Juhtmeta puldilt on võimalik juhtida kõiki hiire funktsioone.
  Videopildi näitamisel ühildub projektor nii PAL-, SECAM- kui Ameerikas kasutatava NTSC-süsteemiga. Projektoriga võib ühendada dokumendikaamera (kuulub lisavarustusse), mis lubab näidata videoprojektori abil kilesid või pilte otse raamatust.
  Dokumendikaamera saab kinnitada projektori külge ning asetades pildi või väiksema eseme kaamera alla, projitseeritakse tema kujutis ekraanile.
  Uudne on MP8610 juures niinimetatud Kensigtoni lukk, millega võib projektori laua külge lukustada.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
USA lihtsustab reisimistingimusi
Valge Maja teatas täna, et alates novembri algusest leevenevad reisitingimused mittekodanikele USA-sse reisimisel. Riiki lastakse välismaalased kes on täielikult vaktsineeritud, vahendab Yahoo Finance.
Valge Maja teatas täna, et alates novembri algusest leevenevad reisitingimused mittekodanikele USA-sse reisimisel. Riiki lastakse välismaalased kes on täielikult vaktsineeritud, vahendab Yahoo Finance.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Ettevõtjad teevad katkiste kristallkuulide kiuste kasvuplaane
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.