Mittetulundusühingust finantsasutus

04. november 1998, 00:00

Eesti rahvusvaheliste autovedajate assotsiatsioon (ERAA) on mittetulundusühing, kus läinud aastal lahvatas tüli, sest osa liikmeid ei olnud rahul kiivalt salastatud ERAA rahaasjadega ja defitsiitsete TIR- ja CEMT-lubade jagamisega n-ö nägude järgi. Nüüd taotleb ERAA riigilt tulumaksuvabastust, et anda Vene kriisi tõttu raskustesse sattunud liikmetele intressita laenu. Seni on ajakirjanduse andmetel ERAA laenu andnud vaid oma nõukogu liikmete firmadele. ERAA peasekretär Toivo Kuldkepp on väitnud, et ERAA ei ole klassikaline mittetulundusühing, nagu õllejoojate selts. ERAA nõukogu võikski luua eraõigusliku laenu-hoiuühistu, et üksteist krediteerida. Veolubade jagamine võiks jääda mõnele mittetulundusühingule.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 19:15
    Otsi:

    Ava täpsem otsing