• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Feeri omanikel säilib kinnisvara

  Peale pankrotistunud ehitusfirma AS Feer on ettevõtteregistrisse kantud ka Feer Kinnisvara OÜ, Feer Kinnisvaraliising OÜ ja Feer Kinnisvaraarenduse AS, mille omanikud ja juhatus kattuvad osaliselt või täielikult ehitusfirma omanikega.
  Ehitusfirma Feer ja Feer Kinnisvaraarendus kuuluvad Feer Gruppi, kuid Feer Kinnisvara eraisikutele. Feer Grupi üks omanikke Ivo Kollo tunnistas oma seotust Feer Kinnisvaraga, kuid keeldus täpsematest kommentaaridest firmade tuleviku kohta. «Feer Grupil ei ole suuri riske peale aktsiainvesteeringute, sest tegemist on pigem valdusfirmaga,» ütles Kollo.
  Feeri pankrotihaldur Andres Tootsman ütles, et käimasolev pankrotiprotsess puudutab otseselt vaid ehitusfirmat AS Feer.
  Üks Feeri kreeditoridest, OÜ Terasvara juhatuse esimees Taja Vane ütles oktoobris Äripäevale, et ehitajate seas liiguvad jutud varade kantimisest. Andres Tootsmanni sõnul ei leia need väited kinnitust, sest enamik ehitusfirma varast on juba ammu panditud pankadele käibevahendite saamiseks. «Feer lõpetas juba eelmisel aastal minimaalse kasumiga ja seegi oli saadud varade kallimaks hindamise teel,» lisas Tootsman.
  Feer Kinnisvara OÜ ja Feer Kinnisvaraarenduse AS võlgnevad Feerile kokku üle miljoni krooni. Tootsmanni hinnangul on sõsarfirmade võlgnevused võimalik siiski pankrotiprotsessis tagasi nõuda, kuid sellegipoolest on allhankijatel vähe lootust oma raha tagasi saada. «Pandiga tagatud nõudeid on Feeril üle 20 miljoni, samuti rahuldatakse kõigepealt töötajate ja maksuameti nõuded,» sõnas Tootsmann.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Piirangud lennutasid Rakvere firmas keskmise palga üle 4000 euro
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
FEB sai konkurendi ostuks loa
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.