• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Dikajevi vennanaine sobis prokuröriks

  Prokuröride atestatsioonikomisjon eesotsas Eesti Vabariigi peaprokuröri Raivo Sepaga valis Tallinna abiprokuröri perspektiivikale kohale T?et?eeni maffia väidetava pealiku Harun Dikajevi venna Ahmedi abikaasa, kirjutab Postimees.

  Kuigi prokuratuuri atestatsiooni- ja konkursikomisjon tegi justiitsminister Märt Raskile ettepaneku nimetada Veber abiprokuröriks, pole Rask sellele käskkirjale alla kirjutanud.
  'Lõin kõhklema pinnavirvenduse pärast, mis Veberi ümber ootamatult hõljuma hakkas,' rääkis Rask 26. septembril. 'Ajasin siis kõrvad kikki.'
  Kaks päeva hiljem teatas Rask prokuröride üldkogul, et on valiku ees, kas nimetada ametisse inimene, kellel võivad olla seosed teatud seltskonnaga, kas sattuda ise avaliku tähelepanu orbiiti või alustada ametisse nimetamata jäetuga sõda halduskohtus. Veberi nime ei võtnud ta kordagi suhu.
  Seda ei teinud ka peaprokurör Sepp. Tema rääkis, et viimase konkursi läbis inimene, kellega on probleeme.
  'Ta ehk ei vasta prokurörile esitatud nõuetele,' sõnas Sepp üldkogu ees. Sepa väitel on taasiseseisvunud Eestis prokuröriks pürgija tausta ja isikuandmete kontrollimine reguleerimata.
  Veberi tarkust imetlenud komisjon, kuhu kuulus peale peaprokurör Sepa riigiprokurör Heino Tõnismägi ja veel kuus inimest, ei teadnud, et Veber on Harun Dikajevi vennanaine. 'Kui komisjonil oleks sellest aimu olnud, oleksime tundnud huvi Veberi suhete ja sidemete kohta,' lausus Tõnismägi. Vaatamata sellele, et prokurörikandidaadilt küsiti ankeedis perekonnaseisu, vaikis Veber selle maha.
  Pärast vanglast vabanemist kohendab elamis- ja tööloaga Harun Dikajev Tallinnast linnulennu kaugusel maamaja, mille ühe nurga plaanib anda vend Ahmedi ja vennanaise Stella käsutusse.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
S&P 500 aktsiaindeks tõusis uude ajaloolisse tippu
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Selgusid aasta töösturi nominendid
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.