• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Politseile teeb muret Tallinna tänavakuritegevus

  Ehkki kuritegude arv Tallinnas on võrreldes eelmise aasta sama perioodiga ligi üheksa protsendi võrra langenud, on endiselt suureks probleemiks tänavakuritegevus, ütles politseiameti peadirektori asetäitja Jüri Kasesalu täna.

  Tallinna linnavalitsuse istungil linna kuritegevuse olukorrast ülevaadet andes nentis Kasesalu, et enamus kuritegudest toimub kesklinna piirkonnas ning seda päevasel ajal - hommikul kella 7-st õhtul kella 7-ni.
  Seetõttu plaanib politseiamet ümber korraldada politseipatrullide töö. ?Päevasel ajal, mil kesklinnas on liikvel palju rahvast, on patrullimine keerulisem ning selleks tahetakse juurde panna ka päevaseid patrulle,' ütles Kasesalu.
  Kavas on üle vaadata ka linnas olevate videokaamerate tõhusus ning
  võimaluse korral pannakse osa kesklinna piirkondi lauskontrolli alla.
  Kokku registreeriti tänavu üheksa kuu jooksul 18 358 kuritegu ehk 1744 võrra vähem kui mullu samal ajal. Pidevalt kasvavad aga majandus- ja narkokuriteod.
  Jüri Kasesalu sõnul ootab politsei endiselt kõigi linnakodanike teadaandeid kallaletungide ning ka juhtumite kohta, kus politseipatrull pole õigeaegselt reageerinud või kohale tulnud. 'Olles ise aktiivsed ja tähelepanelikud kaaskodanike vastu, saame üheskoos parandada olukorda linnas,' ütles Kasesalu.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Sille Pettai: rohepööre vajab heas mõttes survet
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
USA aktsiate pika mõõnaperioodi lõpetas rallinädal
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sunly juht ametnikele: otsustage ja kaitske otsuseid ka kohtus, aga lõpetage venitamine
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Venemaa autovedajad virelevad siseturul
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.