• Jaga lugu:
    Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

    Pritsimees põles laste silme all

    Järva-Jaani keskkooli tuletõrjeõppustele vajutas valusa pitseri õppetuld teinud pritsimehe süttimine, kirjutab Järva Teataja. Esmaspäeva hommikul kell kümme süütas Järva-Jaani tuletõrjeseltsi liige Vello Kolnes koolimaja õues metallpannil tule. Koolis anti häirekella, mis teavitas tulekahjuõppuse algusest. Mõni minut hiljem, kui osa klasse oli juba hoonest väljunud, mattus Kolnes millegipärast uuesti lahvatanud leeki. Tõmmanud kiiresti jope pähe, õnnestus tal summutada leek juustes. Tuld oli võtnud ka püksisäär, mille kustutasid läheduses seisnud inimesed. Keskkooli direktor viis Kolnese autoga perearsti juurde, kes diagnoosis tal teise astme põletuse poolel näol ja parema sääre allosas. Haiglaravile jäänud õnnetu pritsumees tunnistas, et oli õnnetuses ise süüdi ja kahetses, et rikkus laste ürituse ära. Õpilased olid juhtunuest ehmunud, kuid tuletõrjeõppus viidi siiski lõpule.

    Jaga lugu:
  • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Balti jahuveskite suurost jõudis kolme konkurentsiametisse
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.