• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Dollar kallineb koos arvutitega

  Dollari pikemaajalise kallinemise tõttu on lõpuks ka enamik arvutitootjaid oma hindu, kes vähem, kes rohkem, tõstnud. Õnneks pole kallinemine väga suur ja on mõneks ajaks peatanud ka kodumaiste ja välismaiste arvutite hinnavahe vähenemise.
  PC Kaubamajas maksab odavaim kodumaine Microlinki arvuti odavaimast välismaisest Hewlett-Packardi arvutist vaid mõnisada krooni vähem. Maailma suuruselt teine arvutitootja Dell aga on Eestis üks kallimaid.
  Kodumaistest arvutitest Ordi ei pea ennast enam madalama hinnaklassi arvutite tootjaks, nagu ütles Äripäevale Ordi direktor Sulev Sisask, vaid keskendub paremale konfiguratsioonile ja pisut kõrgemale hinnale. ?See tähendab küll toodangu vähenemist mingil määral, kuid firmale on nii kasulikum,? põhjendas Sisask.
  Maailma suurim arvutitootja oli 2000. aasta III kvartalis Compaq, tootes 4,4 miljonit arvutit. Talle järgnes Dell ja kolmandale kohale tõusis Hewlett-Packard, tõugates sellel positsioonil olnud IBMi neljandaks.
  2000. aasta IV kvartalis ennustavad spetsialistid koduarvutite müügi suurenemist, firmakliendid ootavad arvatavasti arvutipargi uuenemisega aastani 2001.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Leedu keelas Linnamäel sealse Forum Cinemase ostu
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Vanglaleival Hubert Hirve varju nähakse jätkuvalt restoraniäris
Kohtu hinnangul on hoolimata aastaid kestnud eelvangistusest säilinud ettevõtja Hubert Hirve kontroll restoraniäris, mis hiljuti kesta vahetas.
Kohtu hinnangul on hoolimata aastaid kestnud eelvangistusest säilinud ettevõtja Hubert Hirve kontroll restoraniäris, mis hiljuti kesta vahetas.