• Jaga lugu:
    Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

    Parimat napsu valab Ulvi Johanson Park Hotell & Casino'st

    Kaheksanda Tallinna rahvusvahelise toidumessi raames peetud Eesti kelnerite meistrivõistlused 2000 võitis Üllar Niitav Reval Hotel Olümpia restoranist L"Artiste ja baarmenide meistrivõistlused Park Hotell Casino baaridaam Ulvi Johanson.

    Eesti Baarmenide Assotsiatsiooni poolt korraldatud 6. Eesti Baarmenide võistlustel osales tänavu finaalis 24 baarmeni ja baaridaami üle Eesti. Esimeseks tuli Ulvi Johanson Park Hotell Casino"st, teine koht kuulus Sven Petrovile Club Hollywood"ist ja kolmas koht Reval Hotel Olümpia ööklubi Bonnie Clyde baarmenile Helger Aavale.
    Parima teooria tundmise eest sai baarmen"ide võistlustel auhinna Reval Park Hotell Casino võistkond, parima tehnika tundmise eest Reval Hotel Olümpia ööklubi Bonnie Clyde võistkond, parimad kokteilisegajad olid Club Hollywood"ist.
    Kelnerite võistlustel osalenud seitsme oma ala tipu seast tunnistati tänavuseks Eesti meistriks Üllar Niitav Reval Hotel Olümpia restoranist L"Artiste. Ka teine koht kuulus Reval Hotels"i meeskonnale ja selle sai Janek Kasesalu Reval Hotel Centrali restoranist Primavera. Kolmandaks tuli Egon Eichenbaum Scandic Hotel Palace"i restoranist Leonardo.
    Kelnerid pidid tegema testi, katma laua ja valama veini. Kiireim valaja oli Üllar Niitav, parim testi tulemus oli Janek Kasesalul. Reval Hotel Olümpiale oli kelnerite konkurss möödunud aastase edu kordamine, sest ka 1999. aastal võitis võistluse Evely Kalberg Reval Hotel Olümpiast.
    Eesti Vabariigi kelnerite meistrivõistlused toimuvad alates 1995.
    Kelnerite võistluse peakohtunik on Urmas Otspere (Piccolo Koolitus) ning kohtunikud Marek Demjanov restoranist Gloria, Raimo Saaremets Fee Catering"ist, Vello Kalamees Slingi Koolitusest, kahekordne Eesti kelnerite meister Margus Linkgreim Reval Hotel Olümpiast ning Rein Kasela AS-ist Prike. Kelnerite võistluse kolm paremat said karikad ja võitjale on lisaks välisreis koos erialase messi külastusega.
    Jaga lugu:
  • Hetkel kuum

Rehvitootja võimendus aitab Eesti restoraniäri sinna, kuhu ta kuulub – maailma tippu
Sisuturundus või mitte, kuid Michelin andis Eesti restoraniärile kauaoodatud võimenduse ja seda üsnagi riskivabalt, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sisuturundus või mitte, kuid Michelin andis Eesti restoraniärile kauaoodatud võimenduse ja seda üsnagi riskivabalt, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Föderaalreservi rahustav sõnum tõukas USA turge kõrgemale
Täna USA keskpangalt Föderaalreservilt lähtunud sõnumid järgmise intressitõusu kohta rahustasid investoreid sedavõrd, et suuremad aktsiaindeksid asusid tõusma.
Täna USA keskpangalt Föderaalreservilt lähtunud sõnumid järgmise intressitõusu kohta rahustasid investoreid sedavõrd, et suuremad aktsiaindeksid asusid tõusma.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Esimeses kvartalis kasvas ehitusmaht 14 protsenti
Statistikaameti andmetel ehitasid Eesti ehitusettevõtted esimeses kvartalis siin ja välisriikides kokku 14% rohkem kui aasta varem.
Statistikaameti andmetel ehitasid Eesti ehitusettevõtted esimeses kvartalis siin ja välisriikides kokku 14% rohkem kui aasta varem.
Talunikud löövad mahevärgile käega – tavavilja kasvatades tuleb vähemalt toime
"Midagi ei ole teha, majanduslikult ei olnud enam mõtet. Mahehinnad on võrreldes tavatootmisega niivõrd madalad," rääkis Lalluka OÜ peremees Kuldar Kuld, miks ta enam sellest aastast mahevilja kasvatada ei saa.
"Midagi ei ole teha, majanduslikult ei olnud enam mõtet. Mahehinnad on võrreldes tavatootmisega niivõrd madalad," rääkis Lalluka OÜ peremees Kuldar Kuld, miks ta enam sellest aastast mahevilja kasvatada ei saa.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.