• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Telekomi käive miljard krooni

  Eesti Telekomi kontserni kolmanda kvartali majandustulemused olid korralikud. Telekomi kolmanda kvartali käive oli ligi miljard krooni, puhaskasum kasvas 46 protsenti 329,8 mln kroonile.
  9 kuuga on firma teeninud puhaskasumit 871,1 mln krooni ehk mullusest 77 protsenti rohkem. Kolme kvartali käive oli 2,95 miljardit krooni ehk 12 protsenti suurem kui mullu samal perioodil.
  Reaktsioon Telekomi majandustulemustele oli tagasihoidlik 2,28 protsenti tõusu. Siiski viis see aktsia sulgemishinna üle 100 krooni taseme, aktsia lõpetas 100,75 kroonil. Aktsia oli tagasihoidlikul börsipäeval suurima käibega aktsia (käive 4,2 mln krooni).
  Samas teeb jätkuvalt murelikuks Telekomi aktsia osas telekommunikatsioonituru avanemine vabakonkurentsiks ning telekomisektori ebakindlus välisturgudel.
  Hansapanga aktsia hind ei muutunud 3,8 mln kroonise käibe juures. Erastamisväärtpaberi hind ei muutunud 1,2 mln kroonise käibe juures. Norma aktsiat kaubeldi 0,8 mln krooni väärtuses, aktsia hind säilitas eelmise päeva 52 krooni taseme. Merko aktsia kurss langes 0,5 mln kroonise käibe juures 1,28 protsenti 38,50 krooni tasemele.
  Tallinna Kaubamaja aktsia tõusis 10 030 kroonise käibe juures 5,36 protsenti 59 kroonile.
  Harju Elektri aktsia tõusis 1,87 protsenti 43,50 kroonile 0,3 mln kroonise käibe juures. Saku Õlletehase aktsia kurss langes 0,33 protsenti 60 kroonile 0,2 mln kroonise käibe juures. Viisnurga aktsiat kaubeldi 0,2 mln krooni väärtuses, aktsia kurss kerkis 0,87 protsenti 46,40 kroonile.
  138 tehingu käigus oli Tallinna börsil käive 11,9 mln krooni. Äripäeva indeks kurss tõusis 0,86 protsenti 454,69 punktile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Piirangud lennutasid Rakvere firmas keskmise palga üle 4000 euro
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
FEB sai konkurendi ostuks loa
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.