Ülo Toomsalu • 9 jaanuar 2001

Vadim Poli?t?uk loobus 1,8miljonilisest BMWst

Tallinna Keskturu skandaalne juht Vadim Poli?t?uk loobus üleöö hirmkalli BMW Z8 ostmisest, kirjutab SL Õhtuleht.

Samasuguse BMWga kihutas James Bond viimases filmis ringi. ?Auto ostis hoopis Tallinna ärimees, kes pole Poli?t?ukiga seotud,? kinnitab BMW müügijuht Toomas Pärna.

Kile alla peidetud üle 1,8 miljoni krooni maksev must alumiiniumkerega auto on viimaseid päevi BMW keskuses. Õige pea aga peaks see juba ristlema Tallinna tänavatel. ?Ostja on vähe tuntud ärimees.? See on kõik, mida BMW müügijuht Toomas Pärna soostub kasuliku kliendi kohta avaldama. Ta lisab, et ärimees ei maksnud auto eest kogu summat, 1,86 miljonit krooni korraga, vaid osa tasub liisinguga.

Toomas Pärna kinnitab, et ei tea põhjust, miks auto tellinud Vadim Poli?t?uk ostust loobus. Ka Poli?t?uk ei kavatsenud kogu raha korraga letti laduda, vaid kasutada liisingut. Poli?t?uk on varem kinnitanud, et on Tallinna keskturu koordinaator, saab palka 7000 krooni kuus. Rohkem tal mingeid tuluallikaid polevat.

?Poli?t?uk pidas läbirääkimisi BMWga, kes talle seda autot pakkus, kuid otsustas lõpuks mitte osta,? seletab Poli?t?uki kaitsja, advokaat Ain Kiis. Kiis lükkab ümber väite, nagu jätnuks Poli?t?uk auto ostmata seetõttu, et politsei praegu tema vastu suurt huvi tunneb.

Hetkel kuum